FB

Disclaimer

Copyright

Teksten, kaarten en foto's van de website Reisroutes.be zijn eigendom van AT-Europe bvba en mogen nooit geheel of gedeeltelijk overgenomen worden in de geschreven of gesproken pers, in om het even welk medium. Tenzij men tot een overeenkomst is gekomen met de respectievelijke eigenaar.

De digitale nieuwsbrief van Reisroutes.be mag niet gecopieerd worden of teksten overgenomen worden. Bovendien mag deze nieuwsbrief aan niemand doorgestuurd worden tenzij op zijn/haar uitdrukkelijke vraag.

Informatiebronnen - aansprakelijkheid

AT-Europe bvba haalt zijn informatie uit betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde bronnen. Elke route is opgemaakt door een redacteur ter plaatse en geverifieerd door een iemand anders van de redactie. Doch kan AT-Europe bvba niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en zijn eventuele nadelige gevolgen. In de website van Reisroutes.be zijn er een heleboel links opgenomen naar andere websites, AT-Europe bvba kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van deze websites.

E-mailadressen

E-mailadressen die op de redactie van Reisroutes.be aankomen worden vernietigd na 7 dagen. Tenzij je een abonnement hebt aangevraagd op de nieuwsbrief. Dan is je adres doorverwezen naar onze mailinglijsten. Alle adressen zijn in eigen beheer en beveiligd tegen diefstal.
Als je een e-mailadres aan ons hebt doorgegeven met de bedoeling een antwoord te krijgen dan blijft je adres één maand in onze mailbox, daarna wordt het automatisch vernietigd.

Het is de bezoeker niet toegestaan om de site onrechtmatig te gebruiken, te beschadigen, te vervormen of de publicatie ervan te verhinderen. Het is de bezoeker eveneens niet toegestaan de informatie wederrechterlijk te gebruiken.

Looking for inspiring itineraries and roadtrips?

Heldere reisgidsen met uitgestippelde wandelingen, rondreizen en fietsroutes en concrete, kant-en-klare reis info. Bespaar jezelf uren opzoekingswerk.

Ontdek de routes

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?